en rus

Rīgas Valsts 1. ģimnāzija

Pēdējie jaunumimore

Pasniegtas „Zelta pildspalvas/stipendijas”

sestdiena, 2011. gada 1. oktobris

Jau tradicionāli, sagaidot Skolotāju dienu, Rīgas pašvaldība sumina labākos Rīgas skolotājus un izcilākos skolēnus. Balva „Zelta pildspalva” tiek pasniegta, lai izteiktu atzinību Rīgas pedagogiem par ieguldījumu skolēnu mācību un audzināšanas darbā. 29. septembrī Melngalvju namā balvas skolotājiem pasniedza Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta komitejas priekšsēdētāja Eiženija Aldermane un Izglītības, kultūras un sporta departamenta direktors Guntis Helmanis. Zelta pildspalvu” šogad saņēma 15 Rīgas skolotājas. Augsto apbalvojumu saņēma Rīgas Valsts 1. ģimnāzijas matemātikas skolotāja Dace Andžāne.

Savukārt Rīgas pašvaldības „Zelta stipendiju” 800 latu apmērā piešķir skolēniem par sasniegumiem centralizētajos eksāmenos, kā arī par dalību dažādu mācību priekšmetu olimpiādēs, konkursos, starptautiskajos pasākumos. Šogad „Zelta stipendiju” saņēma 18 Rīgas labākie skolēni. No 18 labākajiem 7 ir Rīgas Valsts 1. ģimnāzijas absolventi: Uldis Dzilna, Reinis Vītols, Arnis Katkevičs, Agnese Lagzda, Līga Skārda, Vadims Kirillovs un Anna Stikāne.

Sveicam skolotāju Daci Andžāni un absolventus, kuri saņēma „Zelta stipendiju”! Bildes no apbalvošanas ceremonijas apskatāmas foto galerijā.

Materiāls un informācija no:
www.e-skola.lv