en rus

Rīgas Valsts 1. ģimnāzija

Pēdējie jaunumimore

Ziemassvētku balles

sestdiena, 2011. gada 17. decembris

Nākošās nedēļas nogalē visi ģimnāzisti saņems liecības, taču pirms tam, trešdien un ceturtdien, skolā notiks Ziemassvētku balles. Atšķirībā no iepriekšējiem gadiem, šogad tās būs divas. Trešdien, 21. decembrī balle notiks 7. un 8. klašu skolēniem, bet ceturtdien, 22. decembrī, uz balli būs laipni gaidīti 9.-12. klašu skolēni.

7. - 8. klašu balles sākums 16:00, kad būs iespējams noskatīties ludziņu "7 dienas līdz Ziemassvētkiem". Vēlāk katra klase demonstrēs katra savus sagatavotos priekšnesumus. Vakara otrajā daļā būs dejas skolotāja Jura Arāja vadībā, bet noslēgumālun dažādas deju spēles un diskotēka.

9. - 12. klašu balles atklāšana 18:00 ar ludziņu "7 dienas līdz Ziemassvētkiem". Tā ir komēdija 7 ainās par Ziemassvētku brīnumu, to jēgu un prieku. Galvenajās lomās Rūdolfs Latišenko, Niks Bērziņš, Ivars Kļaviņš, Anete Salmane, Marta Kubliņa, Leine Pekuse un Raitis Pekuss. Jāpiezīmē, ka ludziņu noskatīties varēs tikai pirmie 150 cilvēki, kas iegādāsies ielūgumu uz balli. 19:00 sāks darboties dažādas istabas. Šogad izklaidēties varēs kafejnīcā, kur notiks Guitar Jam Session. kā arī karaoke, spēļu istabā, filmu istabā un arī deju istabā. Katram būs arī iespēja atstāt savu Ziemassvētku vēlējumu īpašā vēlējumu kokā. Ar dzīvo mūziku un dejām aulā mūs priecēs grupas The Citizens un The Mike Hawk Band. Aulas balkonā būs iekārtots fotostūrītis. Nepalaid garām Gada balvas 2011 rezultātu paziņošanu un laureātu apbalvošanu, kas notiks aulā plkst. 20:00

Līdz otrdienai biļetes cena vienai personai 1 Ls, bet ielūgums pārim 1,5 Ls, taču sākot no trešdienas biļešu cenas būs 1,5 Ls un 2 Ls. Biļetes tiek tirgotas 1.stāva vestibilā ēšanas starpbrīžu laikā.


Gaidīsim Jūs visus ballē!