en rus

Rīgas Valsts 1. ģimnāzija

Pēdējie jaunumimore

„Sakarīgākais skolotājs” atkal ir klāt!

otrdiena, 2012. gada 9. oktobris

1.oktobrī sākās Rīgas Skolēnu domes Kultūras komitejas rīkotā akcija "Rīgas Sakarīgākais skolotājs – 2012". No 1.oktobra līdz 25.novembrim jau astoto gadu skolēniem un skolu absolventiem tiks dota iespēja iesniegt pieteikumus, lai noskaidrotu Rīgas Sakarīgākos skolotājus, no kuriem seši skolotāji dažādās kategorijās iegūs vissakarīgākā skolotāja titulu.

Akcija notiks divās kārtās. Pirmās kārtas laikā ikviens esošais vai bijušais skolēns varēs iesniegt eseju vai video par savu sakarīgāko skolotāju. Šī gada tēma ir - „Kā pedagogs ir atbalstījis, ietekmējis, iedvesmojis?”, kuras pamatojums arī tiks vērtēts. Savukārt, otrajā akcijas kārtā no labākajiem darbiem tiks atlasīti tie, par kuriem notiks publiskā balsošana, taču izvērtēšanas procesā piedalīsies arī vairāki eksperti. Balsojums ilgs no 5. līdz 25. novembra pusnaktij. Uzvarētāji tiks noteikti summējot balsojuma un ekspertu vērtējumā iegūtos rezultātus. Akcijā var piedalīties jebkurš Rīgas pašvaldības izglītības iestāžu audzēknis un absolvents. Katrā kategorijā iespējams iesniegt vienu darbu par katru skolotāju. Katrs skolnieks par katru skolotāju drīkst balsot tikai vienu reizi.

Ceram, ka arī šogad mēs - Rīgas Valsts 1. ģimnāzijas skolēni un absolventi - būsim tik pat aktīvi, kā aizvadītajos gados, kad pie augstiem rezultātiem konkursā tikuši mūsu skolotāji - Ilona Savicka, Dainis Kriķis, Sanita Mileiko un Agrita Veide!

Savu darbu un pieteikumu sūti uz rsd@riga.lv.

Plašāka informācija www.rsd.lv.