en rus

Rīgas Valsts 1. ģimnāzija

Pēdējie jaunumimore

Saņemam 4 Draudzīgā aicinājuma balvas

pirmdiena, 2012. gada 29. oktobris

Lai novērtētu izglītības līmeni Latvijas skolās, Draudzīgā aicinājuma fonds kopā ar Nordea banku apkopojuši jaunākos Skolu reitinga rezultātus, nosakot labākās skolas Latvijā. Reitingā vērā ņemti skolēnu rezultāti valsts centralizētajos eksāmenos.

"Draudzīgā aicinājuma Skolu reitings 2012 ir ieguvis vienotu pamata atskaites bāzi un iezīmē pirmos salīdzināmos rezultātus ar 2011.gadu. Skolēnu centralizēto eksāmenu rezultāti atklāj gan nemainīgu stabilitāti, piemēram, ģimnāzijas un pilsētu skolu grupās, gan izteiktas svārstības, kam vairāk pakļautas lauku skolas," stāsta Jānis Endele, Draudzīgā aicinājuma fonda vadītājs un Skolu reitinga 2012 izstrādātājs.

Rīgas Valsts 1. ģimnāzija šogad saņēma vairākas balvas - 1. vieta ģimnāziju kategorijā gan matemātikā, gan dabaszinībās, gan angļu valodā. Latviešu valodā šogad 2. vieta, bet vēsturē ierindojāmies 6. vietā. Ieguvām arī balvu par 1. vietu valstī lielo pilsētu ģimnāziju kategorijā. Jāpiezīmē, ka esam līderi arī absolūtajā visu skolu kopējā reitingā!

Pilnus reitingus varat apskatīt draudzigaisaicinajums.lv.

 

Rakstā izmantoti fragmenti no diena.lv.