en rus

Rīgas Valsts 1. ģimnāzija

Pēdējie jaunumimore

Aerobikas festivāls noslēdzies

svētdiena, 2012. gada 9. decembris

Aizvadītajā nedēļā skolā norisinājās ikgadējais aerobikas festivāls. Festivāls pulcēja daudzus skatītājus un arī iespaidīgus vies-priekšnesumus. Bet - kuras klases tad izrādījās vislabākās?

Savu dalību trešdienas festivālāk bija pieteikušas kopumā 11 klases. Protams, neiztika arī bez viesiem - festivāls tika atklāts ar deju grupas "Kaprīze" sagatavotu priekšnesumu, bet īsi pirms apbalvošanas ceremonijas uzstājās arī Royal Dance studio. Neizpalika arī apvienības "SexMix" priekšnesumus, kurš šogad pārsteidza ar skatītāju iesaistīšanu performancē!

Tomēr - kā tad gāja pašiem galvenajiem - sacensību dalībniekiem. Pamatskolā šoreiz piedalījās vien divas klases, tomēr priekšnesumi vilties nelika. Protams, kādam ir arī jāuzvar, tāpēc šoreiz žūrija par uzvarētājiem atzina 8.d klasi, otro vietu piešķirot pašiem jaunākajiem festivāla dalībniekiem - 7.a klasei.

Vidusskolā cīņas jau daudz sīvākas - 9 klases. 7. vieta šogad 10.f klasei, 6. vieta 11.f klasei, 5. vieta 11.e klasei. Par 4. vietas likteni tiesneši izšķirties tā arī nespēja, piešķirot to divām klasēm - 10.d un 11. b. Godalgotā trešā vieta šogad vienīgajiem 12. klašu pārstāvjiem - 12.a! Otrā vieta 11.sb klasei. Bet pavisam nebijis notikums šogad ar uzvarētāju kausu, jo pirmo vietu ieguva uzreiz divas klases - 11.c un 10.a. Jāpiebilst gan, ka uzvarētāju kauss, kurš diemžēl ir tikai viens, nonāca 11.c klases rokās, pateicoties improvizētam skatītāju balsojumam.

Festivāla žūrija noteica arī uzvarētājus nominācijās Miss un Misters Aerobika. Par Miss Aerobiku 2012 tika izvēlēta
Sabīne no 11.c
klases, bet Misters Aerobika 2012 ir Matīss no 10.d klases.

 

Lūk abi uzvarējušie priekšnesumi:




Visus video iespējams noskatīties šeit.