en rus

Rīgas Valsts 1. ģimnāzija

Pēdējie jaunumimore

Ziemassvētku balles

svētdiena, 2012. gada 9. decembris

Ziemassvētku balles

Straujiem soļiem tuvojas 1. semestra beigas un Ziemassvētki. Tas nozīmē, ka tuvojas arī viens no ģimnāzijas gada gaidītākajiem notikumiem - Ziemassvētku balle.

Šogad skolā norisināsies divas balles - pamatskolai un vidusskolai atsevišķi. Pamatskolas balle norisināsies trešdienā, 19. decembrī. Ziemassvētku ludziņa sāksies plkst. 17:00, bet ieeja ballē tiks atvērta laikā no 17:45 līdz 18:00, kad paredzēta svinīgā atklāšana. Ballē būs dzīvā mūzika, kā arī DJ. Ja Tev apniks baudīt mūziku aulā, tiks nodrošinātas arī citas izklaides vietas - filmu istaba, chill istaba, foto stūris, kā arī darbosies skolas kafejnīca. Noslēgums paredzēts ap 20:30. Neaizmirsti, ka dress code ir semi-formal! Biļetes pieejamas sākot no 11. decembra skolas vestibilā, pamatskolas pusdienu starpbrīža laikā, to cenas - ar iespēju apmeklēt Ziemassvētku ludziņu 1Ls, tikai uz balli 0,50Ls. Ludziņas skatītāju vietu skaits ir ierobežots!

Vidusskolas Ziemassvētku balle šogad plānota dienu pirms liecību izsniegšanas - 20. decembrī. Pasākums sāksies ar Ziemassvētku ludziņu plkst. 17:30, bet ieeja ballē sākot no 18:15. Svinīgā atklāšana notiks 18:30. Gada balvas, par kurām balsošana sāksies jau pavisam drīz, tiks pasniegtas 20:00. Vakara oficiālais noslēgums ap 21:30. Pasākumā uzstāsies grupas The Mike Hawk Band un The Citizens, filmu istabā pēc īpaša grafika varēsi vērot filmas un multfilmas, bet, ja Tev labāk iet pie sirds klusa un mierīga atpūta, to varēsi izbaudīt chill istabā. Kā ierasts, darbosies skolas kafejnīca, tajā Tevi sagaidīs arī tēja un piparkūkas. Lai vakars nepaliktu tikai atmiņās, darbosies īpašais Ziemassvētku fotostūris. Biļetes būs iespējams iegādāties sākot no 11. decembra skolas vestibilā, vidusskolēnu pusdienu starpbrīžu laikā. Cenas uz balli individuāli 1,50Ls, pārim 2,50Ls. Biļetes pieejamas arī absolventiem, to cena - 2Ls. Informējam, ka biļetes uz ludziņu būs iespējams iegādāties vien pirmajiem 150 pircējiem!

Par situāciju, kad vēlies nākt uz balli ar savu otro pusīti, kura nemācas Rīgas Valsts 1. ģimnāzijā, informē pērkot biļeti. Par citiem jautājumiem raksti uz rv1g.dome@gmail.com.