en rus

Rīgas Valsts 1. ģimnāzija

Pēdējie jaunumimore

Ziemas balles

trešdiena, 2013. gada 2. janvāris

Ziemas balles

Vēl nepilnu nedēļu skolēni bauda brīvlaiku, ir aizvadīti Ziemassvētki un sagaidīts Jaunais gads. Ceram, ka ikviens ir sakopojis spēkus 2. semestrim, ko šogad iesāksim neierasti - ar Ziemas ballēm.

Norisināsies divas balles - pamatskolai un vidusskolai atsevišķi. Pamatskolas balle notiks jau trešdien, 9. janvārī. Balles iesākumā plkst. 17:00 visiem būs iespēja ar nelielu nokavēšanos noskatīties Ziemassvētku ludziņu, atsaucot atmiņā savus svētkus. Ieeja ballē tiks atvērta laikā no 17:45 līdz 18:00, kad paredzēta svinīgā atklāšana. Ballē būs dzīvā mūzika, kā arī DJ. Ja Tev apniks baudīt mūziku aulā, tiks nodrošinātas arī citas izklaides vietas - filmu istaba, chill istaba, foto stūris, kā arī darbosies skolas kafejnīca. Noslēgums paredzēts ap 20:30. Neaizmirsti, ka dress code ir semi-formal! Ielūgumi atkal būs pieejami jau no 7. janvāra skolas vestibilā, pamatskolas pusdienu starpbrīža laikā. Ludziņas skatītāju vietu skaits ir ierobežots!

Vidusskolas Ziemas balle notiks 10. janvārī. Arī šeit būs iespēja atgriezties svētku noskaņās, vērojot Ziemassvētku ludziņu plkst. 17:30, bet ieeja ballē sākot no 18:15. Svinīgā atklāšana notiks 18:30. Gada balvas, par kurām balsojāt vēl aizgājušajā gadā, tiks pasniegtas 20:00. Vakara oficiālais noslēgums ap 21:30. Pasākumā uzstāsies grupas The Mike Hawk Band un The Citizens, filmu istabā pēc īpaša grafika varēsi vērot filmas un multfilmas, bet, ja Tev labāk iet pie sirds klusa un mierīga atpūta, to varēsi izbaudīt chill istabā. Kā ierasts, darbosies skolas kafejnīca, tajā Tevi sagaidīs arī tēja un piparkūkas. Lai vakars nepaliktu tikai atmiņās, darbosies fotostūris. Ielūgumus atkal varēs iegūt sākot ar 7. janvāri. Vieta un laiks nemainīgi - vestibils pusdienu starbrīžu laikā.

Par situāciju, kad vēlies nākt uz balli ar savu otro pusīti, kura nemācas Rīgas Valsts 1. ģimnāzijā, jāinformē balles rīkotāji. Par citiem jautājumiem raksti uz rv1g.dome@gmail.com.