en rus

Rīgas Valsts 1. ģimnāzija

Skolas avīzes marta numurs

otrdiena, 2013. gada 12. marts

Tūlīt, tūlīt jau aiz loga sāksies siltais pavasaris, taču mūsu skolas avīzē jau tas ir pienācis. Esam modušies pēc nedaudz ieilgušā ziemas miega un jau tuvākajā laikā iznāks jaunais avīzes numurs.

Tajā varēsiet iepazīties ar mūsu skolas daudzsološajiem skolēniem, piemēram, Ervīnu Cauņu un Tomu Valmieru, uzzināt, kā veicas mūsu absolventiem Līvai Vilnītei un Kristapam Ermanim, pārbaudīt savas zināšanas par skolotājiem, kritizēt un slavēt sporta pasākumus, kā arī iepazīt, cik radoši mēs varam būt un cik daudzveidīga ir kultūra gan mūsu skolā, gan ārpus tās.

Mēs esam pilni darba spara un emociju, tamdēļ šoreiz avīze būs būs īpaši bieza! Tās cena būs 20 santīmi un jebkurš jauno numuru varēs nopirkt ceturtdien vestibilā garajos ēšanas starpbrīžos. Protams, pāris dienas pēc tās iznākšanas avīze digitālā formātā būs lasāma arī skolas mājaslapā.

Šis noteikti nebūs pēdējais avīzes numurs, jo tradīcija ir atsākta un tai jāturpinās. Tādēļ, ja vēlies iesaistīties ar savām radošajām idejām un vienkārši rakstīt, tad droši uzmeklē Madaru Meļņiku, galveno redaktori, vai Eviju Dišleri – galvenās redaktores vietnieci! Sēde jau nākamo ceturtdien, 14. martā - tiekamies pie aulas! Visu informāciju par avīzi meklē mūsu mājaslapas sadaļā. Arī pašus Rīgas Ģimnāzijas Laikus plānots turpmāk izdot katra mēneša otrajā ceturtdienā.

 

Uz tikšanos avīzes lappusēs!
Jūsu Rīgas Ģimnāzijas Laiki.