en rus

Rīgas Valsts 1. ģimnāzija

Rīgas Ģimnāzijas Laiku maija numurs

pirmdiena, 2013. gada 13. maijs

Klāt jau ir maijs un līdz ar to arī Rīgas Ģimnāzijas Laiku šī gada pēdējais – trešais – numurs... Tā pārdošana sāksies no 14. maija. To būs iespējams nopirkt skolas vestibilā garajos starpbrīžos un katra izdevuma cena būs 40 santīmi. Maija numurs ir 43 lapaspuses biezs un krāsains – un ar lielisku saturu. Šoreiz būs iespēja iepazīties ne tikai ar absolventu Einara Repšes un Māra Subača skolas gaitām, skolotāju Karmenas Liepiņas un Ineses Mežsargas karjeras līkločiem, skolas mājaslapas veidotājiem un mūziķiem, bet arī uzzināt, no kā ietekmējas Rīgas Valsts 1. ģimnāzijas stilīgākie cilvēki un kā Kaspars Vēvers kļuva par diriģentu. Protams, tas arī nav viss –  ko lasīt būs katram!

 

15. maijā 12:45 notiks avīzes interesentu kopsapulce, kurā piedalīsies arī Rīgas Valsts 1. ģimnāzijas direktors Māris Brasla. Īpaši šo kopsapulci būtu ieteicams apmeklēt ikvienam, kas vēlas iesaistīties nākamā gada RĢL veidošanā – tiks plānotas jaunās redaktora vēlēšanas, kā arī pārējās komandas komplektēšana, lai veidotu vēl ciešāku sadarbību ar nesen ievēlēto Vidusskolēnu Domes valdi.

Trīs mēnešu laikā avīze patiesi ir augusi, un par to liels paldies ir ne tikai katram Rīgas Ģimnāzijas Laiku komandas dalībniekam, kuri ir ziedojuši naktis un nervu šūnas, lai sagatavotu pilnvērtīgu un interesantu saturu, bet īpaši tipogrāfijai „DBA Tehnoloģijas” un personīgi Jānim Sīpolam par sapratni, atbalstu un atsaucību. „DBA Tehnoloģijas” nudien ir bijuši mūsu sargenģeļi, un šī pašaizliedzīgā palīdzība un atbalsts avīzei ir ļāvuši kļūt par profesionāka izskata izdevumu, tāpēc RĢL vēlreiz no sirds pateicas par atsaucību!

Protams, liels paldies arī ikvienam, kas iesaistījās avīzes veidošanā – komentējot, kritizējot, fotografējot un,
protams, rakstot!

Rīgas Ģimnāzijas Laiki. Tā nav tikai avīze – tagad vairs ne. Tā ir saikne starp absolventiem un skolēniem, skolotājiem un mūziķiem, Vidusskolēnu Domi un ārpusklases aktivitātēm. Tie bija lieliski cilvēki, kas rakstīja, runāja, intervēja, klausījās, laboja, fotografēja un radīja visu. Tā ir Rīgas Valsts 1. ģimnāzija.