en rus

Rīgas Valsts 1. ģimnāzija

Pēdējie jaunumimore

Soļi pretī superlīgas kausam

pirmdiena, 2013. gada 25. novembris

Jau trīs nedēļas Rīgā pilnā sparā norisinās lielākā Rīgas skolu basketbola turnīra "VEF Rīgas skolu superlīga" spēles. Šis gads nav izņēmums, un mūsu skolu pārstāv gan meiteņu, gan puišu komanda.

Meitenes pēc pirmajām divām spēlēm ir ieguvušas neitrālu bilnaci. Turnīrs tika iesākts ar zaudējumu Rīgas Valsts 2. ģimnāzijai 30:45 , taču otrajā spēļu kārtā meitenes spēja saņemties, un ar rezultātu 45:38 pārspēt Rīgas Imantas vidusskolu! Šobrīd, kad aizritējusi pirmā turnīra kārta, komanda, ar līderi Martu Ozolu priekšgalā, saglabā iespēju tikt nākamajā kārtā.

Savukārt puiši šīs sezonas turnīru ir iesākuši ar skaļu blīkšķi! Mūsu puiši ir pirmie, kuri šogad uzvarējuši spēles laikā iemetot vairāk kā 100 punktus! Ar rezultātu 112:27 tika sagrauta Rīgas lietuviešu vidusskola. Teicamu spēli aizvadīja visi mūsu komandas spēlētāji, taču visvairāk jāizceļ, no soliņa nākušais, Emīls Seilis, kurš iemeta 20 punktus, kā arī Rendijs Feikners, kura kontā 18 punkti. Rendijs tika atzīts arī par spēles vērtīgāko spēlētāju.

Nākamo spēli zēnu komanda aizvadīs 26. novembrī Natālijas Draudziņas vidusskolā plkst. 17:00 pret Rīgas 28. vidusskolu. 


Komandas kapteinis Rojs Rogovskis Spēles vērtīgākais spēlētājs Rendijs Feikners