en rus

Rīgas Valsts 1. ģimnāzija

Aizvadītas Ziemassvētku balles

pirmdiena, 2013. gada 30. decembris

18. un 19. decembrī skolā norisinājās Ziemassvētku balles. Pamatskolēnus, vidusskolēnus, skolotājus, absolventus un viesus priecēja ikgadējā ludziņa „Ziemassvētki 2200”. Īpaša pateicība par ieguldīto darbu lugas scenārija autorei Elzai Bergai, režisoriem Vilhelmam Karlsonam un Raitim Pekusam. Bildes no ludziņas ir pieejamas šeit. Vakara atmosfēru, dejas un muzikālo pavadījumu nodrošināja mājinieku grupas – „Pandemonia” un „The Citizens”

Tematiskās istabas ļāva balles apmeklētājiem atpūsties neformālā gaisotnē. Filmu istaba Ziemassvētku noskaņas uzburšanai, karaokes istaba, kur pierādīt savu dziedāt prasmi, open stage istaba skolas mūziķiem un Ziemassvētku pasts, lai apsveiktu mīļos skolas biedrus un skolotājus. Vidusskolēnu balles kulminācija bija Gada Balvas pasniegšana, kura jau kļuvusi par ikgadēju tradīciju. Šogad tika izvirzītas vienpadsmit nominācijas, ar kuru palīdzību tika noskaidroti šī gada favorīti.

Gada jaunums: nav siera bulciņas

Gada joks par ūdensvadu: «Pirmo reizi RV1Ģ redzu tik daudz smaidošu cilvēku.»

Gada skolas pārītis: Terēze Ušerovska un Kristaps Mozgirs

Gada skolotāja teiciens: «Jo garāks kāts, jo lielāks cirvis!» Elma Rudzīte par klases garāko čali.

Gada chill vieta: jebkura vieta skolā, kur ir krēsls.

Gada mati: Oskars Arājs

Gada telefona aplikācija: Candy Crush

Gada mūziķis: skolas jauktais koris

Gada sportists: Atis Čače un Toms Sprancmanis (ielu vingrotāji)

Gada pirmģimnāziste: Elza Berga

Gada pirmģimnāzists: Raitis Pekuss

Pasākumi bija vareni apmeklēti, jo pamatskolas ballē ieradās 170 cilvēku, bet vidusskolas ballē - 420. Bildes pamatskolēniem pieejamas šeit, vidusskolēniem šeit.

Paldies visiem, kas ieradās, palīdzēja, piedalījās, organizēja gada krāšņāko notikumu, un, protams, vakaru vadītājiem - Sigitai Zvejniecei un Marekam Zēvaldam.


Jūsu Vidusskolēnu dome