en rus

Rīgas Valsts 1. ģimnāzija

Pēdējie jaunumimore

«Zelta pildspalvas» un «Zelta fonda stipendijas» 2013./2014. m.g.

pirmdiena, 2014. gada 13. oktobris

Zelta pildspalvas

Šī gada 13. oktobrī 15 izcilākajiem Rīgas pašvaldības skolotājiem jau 18. gadu pēc kārtas tika pasniegta «Zelta pildspalva», lai izteiktu atzinību par radošu, inovatīvu un profesionālu pedagoģisko darbu. Rīgas domes priekšsēdētāja vietnieks Andris Ameriks un Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta vadība balvas pasniedza mākslas muzejā «Rīgas Birža». Augsto apbalvojumu saņēma arī Rīgas Valsts 1. ģimnāzijas ķīmijas skolotāja Agrita Veide

Tika piešķirtas arī «Zelta fonda stipendijas». Balvai tika pieteikti 43 pretendi, izvērtējot viņu sasniegumus centralizētajos eksāmenos un mācību olimpiādēs, stipendija tika piešķirta 18 uzcītīgākajiem 12. klašu absolventiem, no kuriem 10 ir Rīgas Valsts 1. ģimnāzijas absolventi - Artūrs Bērziņš, Pārsla Esmeralda Sietiņa, Aleksandra Pestova, Dāvis Zavickis, Maria Murašova, Darja Buņina, Elīna Pavlovska, Katrīna Daila Neiburga, Rebeka Eva Konute un Viktorija Kozina.

Sveicam skolotāju Agritu Veidi un mūsu absolventus!

Pagājušo gadu balvu un stipendiju saņēmēju, kas ir mūsu skolas skolotāji vai absolventi, saraksts apskatāms attiecīgajā mājaslapas sadaļā.

Rakstā izmantoti materiāli un informācija no portāliem e-skola.lv un nra.lv.