en rus

Rīgas Valsts 1. ģimnāzija

Apvienoto Nāciju Organizācijas simulācija

pirmdiena, 2015. gada 23. februāris

Rīgas Ekonomikas augstskolā no 27. līdz 29. martam tiks rīkota trešā Apvionoto Nāciju Organizācijas (Latvian Model of United Nations) simulācija.

Esam pārliecināti, ka šīs trīs dienas, kuras Jūs pavadīsiet SSE Riga būs vienas no vērtīgākajām, jo, attīstot publiskās uzstāšanās, komandas darba un līderprasmes, katrs dalībnieks iegūst nenovērtējamu pieredzi. Jums būs iespēja demonstrēt spējas apstākļos, kādos, iespējams, neesat bijis. Šī ir iespēja spert lielu soli, lai kļūtu par atzītu līderi, kura viedoklis un rīcība iespaidos apkārtējos.

Konferencē Jūs strādāsiet vienā no komitejām un, pārstāvot kādu valsti, rīkosieties, kā īsti diplomāti. Katrs dalībnieks aizstāv savas reprezentētās valsts intereses un, apspriežoties ar citiem delegātiem, mēģina rast risinājumus globālām problēmām. Internacionālā vidē Jums būs iespēja iepazīties ar citiem nākotnes līderiem un iegūt jaunus draugus no visas pasaules.

Reģistrēšanās tikai līdz 25. Februārim! Cena par 3 konferences dienām 20 EUR. Cenā iekļautas 3 ēdināšanas reizes un delegāta paka. Vairāk informācijas: http://lvmun.org/ Mēs patiesi iesakām izmantot šo neaizmirstamo iespēju un gaidām Jūs Rīgas Ekonomikas augstskolā 27. martā!

Jebkādu jautājumu gadījumā Jūs esat laipni aicināti sazināties ar Latvian Model of United Nations komandu.