en rus

Rīgas Valsts 1. ģimnāzija

Pēdējie jaunumimore

Piesakies Pirmajai Platei līdz 3. aprīlim!

svētdiena, 2015. gada 29. marts

Verot vaļā skolas durvis pēc pavasara brīvlaika, gaiteņi jau 11. gadu pēc kārtas piepildīsies ne tikai ar skolēnu čalām, putnu skanīgajām dziesmām, bet arī ar mūziķu skaņdarbiem: 9. aprīlī plkst. 16.30 skolas sporta zālē ziedoni ieskandinās jauno mūziķu konkurss "Pirmā Plate". Par tradīciju kļuvušajā pasākumā skatītājiem būs iespēja kā ritmiski izdejoties, tā arī baudīt mūziķu priekšnesumus cīņā par galveno balvu un uzvarētāja titulu.

Šogad jaunos talantus vērtēs īpaši kompetenta žūrija: pārstāvis no grupas, 2014. gada "Pirmās Plates" uzvarētājiem, Tax Free, skolas jauktā kora "Frekvence" diriģents Kaspars Vēvers un žurnālists, mūzikas pazinējs Jānis Šipkēvics vecākais. Protams, arī skatītājiem būs iespēja paust savu viedokli un noteikt, kura grupa iegūs skatītāju simpātiju balvu!

Visi interesenti ir aicināti sūtīt savus pieteikumus uz e-pastu: rv1g.dome@gmail.com līdz 3. aprīļa plkst. 23.59. Dalībniekiem būs jāizpilda divas dziesmas, no kurām ieteicams viena ir oriģināldarbs, taču var izpildīt arī divus citu autoru garadarbus. Atgādinām, ka grupas sastāvā jābūt vismaz vienam RV1Ģ skolēnam. Pieteikumā lūdzam pievienot arī grupas uzstāšanās video, audio ierakstu vai kādu citu informatīvu materiālu.



plate