en rus

Rīgas Valsts 1. ģimnāzija

Pēdējie jaunumimore

Iecelta jaunā VD valde

trešdiena, 2012. gada 2. maijs

Nu jau pagājis gandrīz mēnesis, kopš skolā notikušas būtiskas pārmaiņas - ir nomainījusies Vidusskolēnu domes valde.

 

Valdes pārvēlēšana oficiāli sākās 10. aprīlī, kad notika valdes priekšsēdētāja vēlēšanas. Atgādināsim, ka šajās vēlēšanās, kuras norisinājās divās kārtās, sīvā cīņā uzvarēja Reinholds R. Razums (11.a), bet Jānis Pētersons (10.sb) ieguva otru lielāko balsu skaitu, kļūstot par valdes priekšsēdētāja vietnieku. Uzreiz pēc ievēlēšanas viņi saņēma savu pirmo uzdevumu - 2 nedēļu laikā bija jāsastāda jaunā VD valde.

Lai noformētu valdi, bija nepieciešams atrast 4 koordinatorus - finanšu, iekšlietu, ārlietu un kultūras/noformējuma. Tika saņemti vairāki pieteikumi, vispopulārākajiem amatiem izrādoties iekšlietu un finanšu. Lai novērtētu kandidātus, tika ne tikai lasītas viņu iesūtītās motivācijas vēstules, bet arī organizētas tikšanās ar priekšsēdētāju un viņa vietnieku. Izvēles process izrādījās ļoti grūts, tomēr 24. aprīlī ar lielu prieku tika apstiprināta jaunā VD valde, kas turpmāko gadu lielā mērā atbildēs par dzīvi mūsu skolā. Par jaunajiem koordinatoriem tika ievēlēti:

  • Finanšu koordinators Džoijs Aleksis Kots (11.sb),
  • Iekšlietu koordinatore Dārta Paula Šveisberga (9.b),
  • Ārlietu koordinatore Beāte Grīviņa (11.e),
  • Kultūras un noformējuma koordinatore Sarma Reitere (11.d).

 

Jaunā valde jau aizvadījusi ražīgu pirmo sapulci un ir entuziasma pilna pildīt savus pienākumus.

Plašāk par Vidusskolēnu domi iespējams lasīt šeit. Drīzumā tur jābūt pieejamiem arī jau kādu laiku spēkā esošajiem VD statūtiem.

 

Uz lielisku turpmāko gadu cerot,
Jūsu VD valde