en rus

Rīgas Valsts 1. ģimnāzija

Pēdējie jaunumimore

Ģimnāzijai pasniegta «Lielā pūce»

trešdiena, 2016. gada 31. augusts

Ģimnāzijai pasniegta «Lielā pūce»

2016. gada 29. augustā Melngalvju namā notika svinīgā ceremonija, kurā apbalvoja Ata Kronvalda balvas ieguvējus, kā arī pasniedza Lielās un Mazās pūces balvu visaugstāk novērtētajām skolām.

Ceremonijā piedalījās Valsts prezidents Raimonds Vējonis un Ata Kronvalda fonda pārstāvji.

«Lielā pūce» ir Ata Kronvalda fonda dibināts apbalvojums. Fonda apkopotā informācija sniedz iespēju izvērtēt Latvijas skolu talantīgo skolēnu sasniegumus, kā arī iepazīstina sabiedrību ar izglītības iestādēm, kurās ir vissekmīgākais darbs ar jauniešu intelektuālo spēju attīstīšanu. Katru gadu tiek apbalvotas 10 skolas, kas reitingā ir ieņēmušas visaugstākās vietas — 5 no mazo skolu reitinga un 5 no lielo skolu reitinga. Rīgas Valsts 1. ģimnāzija šogad lielo skolu novērtējumā ir ieņēmusi pirmo vietu.

Arī Zvaigžņu reitingā Rīgas Valsts 1. ģimnāzija ir ieguvusi pirmo vietu. Šis ir jauns Ata Kronvalda fonda izveidots reitings, kurā tiek ņemti vērā skolēnu sasniegumi dažāda veida starptautiskajās olimpiādēs gada griezumā.

Sīkāku informāciju par Ata Kronvalda fondu var iegūt fonda mājaslapā, par reitingu — reitinga mājaslapā, bet par mūsu skolas audzēkņu sasniegumiem starptautiskajās olimpiādēs — mūsu mājaslapas attiecīgajā sadaļā.